30 Ocak 2017 Pazartesi

Duşakabin

Duşakabin Modelleri ve Fiyatları konusunda kullanıcılarımıza yararlı olması amacıyla bir yazı hazırladık. Hurda duşakabin almayın ve yazımızı dikkatle okuyun lütfen.

Duşakabin Nedir ?

Günlük hayatta banyolarımızda duş almamız için tasarlanmış ve banyo malzemelerine de bir çok faydası olan üründür. Genellikle bir küvet ya da duş teknesi üzerine monte edilen duş panellerinden oluşmaktadır.

Kullanım amaçlarına, üretimde kullanılan malzemelere ve montaj yapıldıkları yerlere göre isimlendirilmektedirler.

Bazı Duşakabin Modellerini Sizler İçin Paylaşmak İstedik :

Ekonomik Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

Ucuz Duşakabin Modelleri 1
Ekonomik Duşakabin 1
Ucuz Duşakabin Modelleri 2
Ekonomik Duşakabin 2


Ucuz Duşakabin Modelleri 3
Ekonomik Duşakabin 3
Ucuz Duşakabin Modelleri 4
Ekonomik Duşakabin 4


Ucuz Duşakabin Modelleri 5
Ekonomik Duşakabin 5
Ucuz Duşakabin Modelleri 6
Ekonomik Duşakabin 6

Ekonomik ya da ucuz duşakabin modelleri fazlaca sayıda üretilmektedir. Özellikle alım gücünün zayıfladığı şu günlerde bir çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerdendir.


Ucuz duşakabinleri diğer duşakabinlerden ayıran bazı farklar vardır:

  • Ekonomik duşakabinler genellikle 4 mm kalınlığında camdan üretilir. Kırılmaya karşı dayanıklı olması sebebiyle temperli cam tercih edilmektedir. Normalde daha üst kalitedeki duşakabinlerde 8-12 mm ye kadar kalınlıkta camlar olabilmektedir.
  • Duşakabinlerin görsel manada güzel görünmesi kullanılan aksesuarlara bağlıdır. Standart olarak üretilen duşakabinlerde aksesuarlar minumum seviyede tutularak fiyatta uygunluk sağlanmaktadır. 
  • Duşakabinlerin alt kısımlarında kullanılan küvet ya da tekneler minumum seviyede uygun olanlardan seçilmektedir. Bu da fiyatta önemli ölçüde indirim olmasını sağlamaktadır.
Özellikle piyasadaki bazı hipermarketlerde uygun fiyatlı ucuz duşakabin modelleri satıldığını görmekteyiz. Genel olarak teknesiz duşakabin modelleri adı altında satılan bu ürünlerin ucuz olması gayet olağandır. Çünkü fiyatı en fazla etkileyen tekne ya da küvet yoktur ve genellikle 4 mm kalınlığında mika cam kullanılmıştır. Mika camlar kırılmaya karşı dayanıklı olmasıyla ünlüdür fakat estetik açıdan çok da istediğiniz gibi görünmeyebilir.

Duşakabin alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda duşakabin montaj konusudur. Çünkü bir duşakabinin ömrünü belirleyen en büyük etken duşakabin montajının doğru yapılmasıdır. İlerleyen yazılarımızda biraz daha ayrıntılı anlatacağımız bu konuya çok dikakt etmelisiniz. Eğer duşakabin montajını yapacak kişiler işinin ehli değillerse ilerleyen zamanlarda karşınıza şu sorunlar çıkabilir :

  • Duşakabinin su akıtması,
  • Duşakabin camının  kırılması
  • Birleşme noktalarına sıkılan silikonların kararması
başta olmak üzere bir çok sorunla karşılaşmanız muhtemeldir.

Kaliteli Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

Özellikle büyük banyolu evler ve dekorasyona değer veren bayanların tercih ettikleri modellerdir. Kaliteli duşakabinler sizi bir çok açıdan tatmin edecek düzeydedir. Üretim esnasında kullanılan malzemelerin kalitesinden tutun da, iç kısımdaki aksesuarlarda dahil çok fazla detaya dikkat edilmiştir.

İmalatı yapılan bazı elit duşakabin modellerini sizler için sıraladık :


Kaliteli Duşakabin
Kaliteli Duşakaninler


Elit Duşakabin
İyi Duşakabinler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder